Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

>>OLEMME MUUTTANEET!<<
Quarterback on yli 6vuotisen historiansa ajan pysynyt kokoajan samassa osoitteessa, mutta nyt olemme muuttaneet muualle.
Kaikki koirat löytyvät nyt ylläolevan linkin takaa, sekä edesmenneet ovat siirtyneet Wayback Machineen ("team"-sivun alhaalla).
Kasvattien omistajat, päivitättehän uuden osoitteemme +koirien osoitteet sukutauluihin kun ehditte? :)

:: Quarterilaisia pitkästä aikaa! part. 7 | s. 24.06.2016

Quarterbackin Myyttiset Olennot | 1 + 1
† u. Quarterback Zombie (Quarterback, Enyo)
n. Quarterback Wendigo (Owl Eye's, Olga)

Quarterback oli jonkun aikaa kuollut ja kuopattu, ja pitkään jopa harkitsin että nostanko tämän kennelin joskus vielä pystyyn. Niinhän siinä sitten kävi, ja nyt kun jonkun aikaa on uutta polkua kuljettu niin olisi sitten tämän vuoden ensimmäisen pentueen aika! Työlinjaisilla bordercollieilla tosiaan jatketaan yhä edelleen, mikä ei ketään yllättänyt todennäköisesti.
Itse tykästyin vanhempiehdokkaisiin jo silloin, kun molemmat kenneliin toin alkuaikoina. Nämä tasapainoiset työnarkomaanit ovat osoittautuneet vallan päteviksi paimenkoiriksi kertakaikkiaan, että eiköhän jälkikasvukin tule olemaan sen mukaista.

Emä.  Largered off your laa-laa "Vale"
Black sable, pitkäkarvainen työlinja
Evm-sukuinen bordercollie
"Vale on luonteeltaan ystävällinen ja rauhallinen bordercollie. Vieraita mennään tervehtimään jo portille saakka, niinikään rinta rottingilla. Vahvahermoinen ja innokas työskentelijä, jolta ei kyllä motivaatiota puutu lainkaan. Valetta ei myöskään kauaa tarvitse houkutella mukaan uusiin asioihin, kun koira on jo itse menossa tuulta päin. Iloinen ja energinen paimenkoira."

 

Isä.  Veggiemonster Vurp "Hupu"
Slate merle, pitkäkarvainen työlinja
Evm-sukuinen bordercollie
"Hupu, tuo meidän oma Venäjäntuonti on kerrassaan mielenkiintoinen tapaus. Vaikka koira onkin luonteeltaan myöskin ystävällinen ja lempeä, siitä löytyy yllättävän kovapäinen ja haastavakin puoli. Uros tuppaa joskus toimivan ihan oman pään mukaan, eikä taida kuulokaan toimia ihan parhaimmiten. Paheestaan huolimatta Hupu on havaittu innokkaaksi ja motivoituneeksi työskenteljäksi, joka syttyy tilanteisiin täysillä kuten paimenkoiran pitääkin."

Sukutaulu

Isä. † Veggiemonster Vurp Ii. Scopel evm.
Ie.Proper Boh evm.
Iii. evm.
Iie. evm.

Iei. evm.
Iee. evm.
     
Emä. † Largered off your laa-laa Ei. evm.
Ee. Largered Put-Off That Machine evm.
Eii. evm.
Eie. evm.

Eei. evm.
Eee. evm.
©2020 Quarterback : virtuaalikennel - suntuubi.com