Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Minkäs sortin työpenskaa olisi luvassa?

Pentueita Quarterbackiin tulee melko harvoin, kerran vuodessa jos silloinkaan. Laadusta kun ei tingitä lainkaan, tärkeämpää mulle pentueiden suhteen on laatu kuin määrä. Kennelin nimiin odotan perusterveitä ja rodunomaisia bordercollieita, siksi harkitsen tarkkaan ennen pentueen suurempaa suunnittelua. Mitään tarkempia vaatimuksia en kumminkaan ota vanhempien värityksien suhteen, kunhan ovat sallituilla väriyhdistelmillä.

Varailen pentuja niistä tosiaan kiinnostuneille, joista voin olla varma etteivät kasvattini joudu kokonaan hyllyn koristeiksi. Nämä koirat eivät ole posliinia ja mene rikki pienestä ruhjeesta, joten tahtoisin nähdä uusia omistajia työskentelemässä näiden koirien kanssa edes silloin tällöin. Näyttelypuudeleita tuskimpa nämä sen suuremmin tulevat olemaan, mutta jos sellaisissa haluaa käydä niin antaa palaa vaan!
Mitään ääretöntä himokisaamista en vaadi, enkä hyökkää silmille jos joku kisa on jäänyt välistä / unohtunut ilmoittautua.

Jos pentueen haluaa Quarterbackin kasvatilla teettää, olisi enemmän kuin suotavaa ottaa jo ennen pentueen suunnittelua minuun yhteyttä. Koska tottakai haluan olla perillä keillä kasvateillani pentueita teetetään ja millaista jälkikasvua niille olisi sitten luvassa. Yleensä heitän jokaiselle pennulle jalostusoikeuden, kumminkin tutkin ensin sukutauluja tarkkaan ennen päätöstäni. Jotta vältyttäisiin siltä sukusiitokselta eritoten, vaikka virtuaalimaailmassa ollaankin.

Jokaisen kasvattini virallisen nimen etuliitteeksi tulee Quarterback, mitä ei saa muuttaa tai poistaa koiran elämän aikana.
Kasvattajana minä rekisteröin aina pennut vFCIn rekisteriin, täten vältytään tuplarekkauksilta.

Suunnitteilla

Skidi  Sju | 2019

Koristekuvat © Chazak

 

©2019 Quarterback : virtuaalikennel - suntuubi.com